Nyt tag og tagarbejde udføres professionelt

Hos Fjordager Tømrer og Snedkerforretning i Odense har vi mange års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi udfører alle former for tagarbejde, som eksempelvis lægning af nyt tag. Vores mange års erfaring betyder, at vi altid udfører vort arbejde med stor ekspertise, samt udfører nyt tag og tagarbejde i alle størrelser.

Sikkert arbejdsmiljø når vi lægger nyt tag

Vi ved hvor vigtigt det er, at arbejdet med lægning af nyt tag udføres professionelt, så hverken blæst, regn eller andre vejrmæssige forhold kan trænge ind i boligen. Derfor er det vigtigt at få en professionel til at udfører ens tagarbejde. 

Når vi lægger nyt tag, tilbyder vi eksempelvis:

  • Naturskifer
  • Zink
  • Kobber
  • Eternitskifer

Når vi laver nyt tag, er vi kendt for altid at have fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. Det er udfordrende for vores medarbejdere at arbejde så mange meter over jorden, hvorfor vi tager alle de forholdsregler vi kan. Når vi er igang med et projekt, sørger vi altid for, at samtlige krav til en rigtig håndtering af byggeaffald overholdes.

Kontakt os for et gratis tilbud på tagarbejde

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Du kan ringe til os på telefon 66 10 91 48 eller sende en mail til info@fjordager-ts.dk hvorpå vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig.

Spørgsmål?

Hos Fjordager Tømrer og Snedkerforretning besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os. 

Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs hvad vores kunder siger om os.

Nicolai Risskov Rasmussen

★★★★★

Håndværk og personligheder i særklasse! Firmaet får hermed min varmeste anbefaling.​

Melanie Hellesøe Orth Lund

★★★★★

Jeg kan helt klart anbefale dem til andre. Dybt profesionelle og har mange gode ideer til fornyelse til ens husprojekter.

Vi er utrolig glade for vores nye terrasse.!

Se flere anmeldelser her​

Kontakt os

​​Fjordager Tømrer & 

Snedkerforretning ApS

Strandvejen 54, Seden
5240 Odense NØ

CVR: ​31586208

​E-mail: info@fjordager-ts.dk

Ring til os​

Tømrerafdelingen - Claus 40 22 51 90
Snedkerafdelingen - Tomas 60 92 64 45