Udskiftning af vinduer og montering af døre tilbydes

Ser dine vinduer og døre ikke ud som de gjorde engang, kan det være på tide at få foretaget en udskiftning af vinduer og døre. Hos Fjordager Tømrer og Snedkerforretning i Odense har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer, og vi udfører et professionelt stykke arbejde hver gang.

Vi levere vinduer og døre efter mål fra eget værksted, eller fra blandt andet:

Her kan der være en besparelse på varmeregningen

Udover et fornyet udseende af din bolig, kan udskiftning af vinduer og døre være med til at give dig en besparelse på dit forbrug, da vores døre og vinduer er energivenlige.

Ved at se på dine vinduer, kan vores medarbejdere hurtigt vurdere, om det er den store udskiftning der skal til, eller om en mindre renovering kan gøre det. I visse tilfælde vil det være tilstrækkeligt med en renovering, men i mange tilfælde oplever vi, at vores kunder har brug for en komplet udskiftning af vinduer og døre.

Hvis det ikke er en udskiftning der er brug for, kan vi renovere ved at udskifte termoruder, glaslister, beslag, nedbrudt træ eller tætningslister. Hvis det dog alligevel står sådan til, at det er en udskiftning af vinduer og døre der skal til, så kan vi levere og udskifte med færdigmalede elementer fra vores eget værksted.

Få et tilbud på udskiftning og montering af døre og vinduer

Vi kommer gerne ud til dig for at se hvilken en løsning der ville passe bedst til din bolig ved udskiftning af vinduer og døre, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 66 10 91 48 eller på e-mail info@fjordager-ts.dk.

Spørgsmål?

Hos Fjordager Tømrer og Snedkerforretning besvarer vi gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små. Derfor er du velkommen til at kontakte os.

Alt du skal gøre er at udfylde nedenstående felter og vi vil besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs hvad vores kunder siger om os.

Nicolai Risskov Rasmussen

★★★★★

Håndværk og personligheder i særklasse! Firmaet får hermed min varmeste anbefaling.​

Melanie Hellesøe Orth Lund

★★★★★

Jeg kan helt klart anbefale dem til andre. Dybt profesionelle og har mange gode ideer til fornyelse til ens husprojekter.

Vi er utrolig glade for vores nye terrasse.!

Se flere anmeldelser her​

Kontakt os

​​Fjordager Tømrer & 

Snedkerforretning ApS

Strandvejen 54, Seden
5240 Odense NØ

CVR: ​31586208

​E-mail: info@fjordager-ts.dk

Ring til os​

Tømrerafdelingen - Claus 40 22 51 90
Snedkerafdelingen - Tomas 60 92 64 45