​​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på

Telefon: 66 10 91 48

            Danaweb A/S       /       Herlev Hovedgade 201B       /       Tlf.: 55 55 55 55       /       E-mail: info@danaweb.dk        /        CVR: 00000000

Udskiftning af vinduer og montering af døre tilbydes

Ser dine vinduer og døre ikke ud som de gjorde engang, kan det være på tide at få foretaget en udskiftning af vinduer og døre. Hos Fjordager Tømrer og Snedkerforretning i Odense har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af døre og vinduer, og vi udfører et professionelt stykke arbejde hver gang.

Vi leverer og monterer alle vinduer og døre med 3-lags lavenergi glas og træ/alu, fra blandt andet:​

Her kan der være en besparelse på varmeregningen

Udover et fornyet udseende af din bolig, kan udskiftning af vinduer og døre være med til at give dig en besparelse på dit forbrug, da vores døre og vinduer er energivenlige.

Ved at se på dine vinduer, kan vores medarbejdere hurtigt vurdere, om det er den store udskiftning der skal til, eller om en mindre renovering kan gøre det. I visse tilfælde vil det være tilstrækkeligt med en renovering, men i mange tilfælde oplever vi, at vores kunder har brug for en komplet udskiftning af vinduer og døre.

Hvis det ikke er en udskiftning der er brug for, kan vi renovere ved at udskifte termoruder, glaslister, beslag, nedbrudt træ eller tætningslister. Hvis det dog alligevel står sådan til, at det er en udskiftning af vinduer og døre der skal til, så kan vi levere og udskifte med færdigmalede elementer fra vores eget værksted.

Få et tilbud på udskiftning og montering af døre og vinduer

Vi kommer gerne ud til dig for at se hvilken en løsning der ville passe bedst til din bolig ved udskiftning af vinduer og døre, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 66 10 91 48 eller på e-mail info@fjordager-ts.dk.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjordager Tømrer & Snedkerforretning ApS​

Kontoret

​E-mail: info@fjordager-ts.dk

Ring til os:

Telefon: 66 10 91 48

Tømrerafdelingen -

Claus 40 22 51 90

Snedkerafdelingen -

Tomas ​60 92 64 ​45​​

Rådgivning/opmåling -

Ole Nilsson 40 55 54 48